Ochrana vkladov - Kukučová, Blanka
Právna úprava ochrany vkladov je obsiahnutá v zákone č. 118/1996 Z.z. o ochrane vkladov. Účel zákona o ochrane vkladov. Pojem vklad. Vklady na ktoré sa ochrana vzťahuje. Právnické osoby vylúčené zo systému ochrany vkladov. Preukazovanie práva na náhradu. Výška náhrady za nedostupné vklady.