Andragogika Heinricha Hanselmanna - Matulčík, Július
Heinrich Hanselmann (1885-1960) - psychiater, profesor liečebnej pedagogiky a vývinovej psychológie a spoluzakladateľ andragogiky ako samostatného odboru. Jeho základy andragogiky.