Ochranné známky a ako ich získať doma a v zahraničí - Litváková, Edita
Problematiku ochranných známok upravuje v súčasnosti zákon č. 55/1997 Z.z. v znení zákona č. 577/2001 Z.z. o ochranných známkach a vyhláška Úradu priemyselného vlastníctva Slovenskej republiky č. 117/1997 Z.z. v znení vyhlášky č. 709/2002 Z.z., ktorou sa vykonáva zákon o ochranných známkach. Pojem ochranná známka. Možnosti získania ochrannej známky na Slovensku. Konanie o prihláške ochrannej známky. Získanie ochrannej známky v zahraničí. Medzinárodný zápis ochrannej známky. Ochranná známka Spoločenstva. Praktický príklad.