Hľadám si dobrú prácu - Skladanová, Lucia
Ako postupovať pri hľadaní práci a byť úspešný. Zvládnutie pohovoru. Príklad správneho životopisu. Motivačný list. Adresy na internete, kde možno hľadať prácu.