European Tourism Forum 2002 - Európske fórum cestovného ruchu - Bujna, Marián
Krátke zhrnutie priebehu Európskeho fóra cestovného ruchu, ktoré sa konalo 10.12.2002 v Bruseli za účasti 450 delegátov z celej Európy.