Jedno percento zaplatenej dane na osobitné účely - Oláh, Eduard
K problematike tzv. jedného percenta ako súčasti rozpočtovej politiky štátu v oblasti financovania tretieho sektora. Podmienky, ktoré musí splniť daňovník a prijímateľ. Fyzické a právnické osoby. Spoločné ustanovenia pre prijímateľov.