Postupy správcu dane v prípade neplnenia povinnosti daňovými subjektami
Vymedzenie pojmu daňový subjekt. Neplnenie povinnosti, sankcie. Uloženie pokuty, podanie návrhu na pozastavenie podnikateľskej činnosti a pozastavenie činnosti, zabezpečenie tovaru a vecí, prepadnutie zabezpečeného tovaru alebo veci, zabezpečenie úhrady za nesplatnú alebo nevyrubenú daň, záložné právo, daňové exekučné konanie, lehoty obmedzujúce konanie správcu dane.