Vliv mezinárodní harmonizace účetnictví na oceňování finančního majetku - Barteczková, Ivana
Základné úlohy účtovníctva. Zjednocovanie účtovníctva v Českej republike. Medzinárodná harmonizácia účtovníctva. Medzinárodné účtovné štandardy. Direktívy Rady Európskeho spoločenstva. Legislatívna úprava účtovania finančného majetku v ČR. Vplyv harmonizácie účtovníctva na oceňovanie finančného majetku. Finančný majetok z pohľadu IAS.