Corporate governance - moderní přístup ke správě a řízení akciových společností - Bielczyk, Antonín
Stručná charakteristika corporate governance. Obsahové vymedzenie a definície. Modely podnikovej správy. Porovnanie americkej a európskej praxe podnikovej správy. Účastníci systému corporate governance. Corporate governance a interný audit. Corporate governance a ľudský faktor. Etika v systéme corporate governance. Kódex správy a riadenia spoločnosti.