Problematika harmonizace účetního výkaznictví u veřejně obchodovatelných a.s. kótovaných na kapitálových trzích EU - Blechová, Beáta
Posup harmonizácie účtovníctva po vzniku EÚ. Základné smernice tzv. Európske účtovné smernice. Pozitíva a negatíva Smerníc. Pôsobenie spoločností s medzinárodným pôsobením a nevyhnutnosť nového prístupu k harmonizácii. Dopad zmien na ČR.