Komparace vývoje obchodování na burzách cenných papírů v ČR, Polsku a Maďarsku - Čámský, František
Novodobý vznik a vývoj búrz cenných papierov v Českej republike, Poľsku a v Maďarsku je spätý so vznikom a rozvojom trhového hospodárstva po roku 1989. Objemy obchodov promptného trhu podľa druhu cenných papierov. Analýza akciového trhu. Emisie akcií s najväčším podielom na celkovom objeme obchodov v roku 2000. Pražská burza cenných papierov. Varšavská burza. Analýza trhu s dlhopismi.