Reporting a riadenie hodnoty zásob v podniku - Harumová, Anna, 1955-
Stanovenie hodnoty zásob v účtovníctve. Všeobecná hodnota zásob použiteľných v podnikateľskej činnosti hodnoteného podniku alebo časti podniku. Ocenenie majetku. Hodnota zásob podľa Medzinárodných účtovných štandardov (IAS2). Techniky merania nákladov.