Indexové opce a futures jako ekvivalent portfolia cenných papírů - Šturc, Boris, 1961-
Indexové futurity ako alternatíva portfólia akcií. Vlastnosti (leverge) indexových futurít. Indexové opcie ako alternatíva portfólia akcií. Nákup call opcie ako alternatíva nákupu portfólia akcií. Predaj put opcie ako alternatíva ku kúpe portfólia akcií.