Elektronické platobné a monetárne prostriedky moderné nástroje digitálnej bezhotovostnej ekonomiky? - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Historický pohľad na vznik platobných kariet. Zákonná úprava elektronických platobných a finančných prostriedkov v SR. Súčasný stav elektronických platobných prostriedkov v platobnom styku Slovenska. Matéria elektronických peňažných prostriedkov. Odporúčania EMI vo vzťahu k projektom elektronických peňazí. Monetárna politika a elektronické peniaze. Elektronické peňažné prostriedky v zahraničnom obchode. Elektronická peňaženka v podmienkach Slovenska.