Keď pominie ošiaľ jedného percenta - Krištofičová, Dagmar
Význam tzv. jedného percenta dane pre mimovládne organizácie. Grantový program Trust pre mimovládne organizácie. Mimovládne organizácie a ich vzťah s bankami.