Národná správa o vedecko-technickej politike - Hudecová, Martina
Národná správa o vedecko-technickej politike sa podrobne venuje stavu výskumu a vývoja na Slovensku, hodnoteniu verejnej politiky v tejto oblasti a ponúka odporúčania do budúcnosti. Analýza jednotlivých vedných disciplín. Vedecko-technická politika na Slovensku a v zahraničí. Národnú správu o vedčecko-technickej politike (ISBN 80-89041-50-7) vypracoval Inštitút pre dobre spravovanú spoločnosť (SGI).