Inflácia podľa očakávania - Kusovská, Martina
Vývoj spotrebiteľských cien najviac ovplyvňujú regulované ceny. Vplyv vonkajších a vnútorných faktorov na infláciu. Medziročný vývoj inflácie (CPI) 1994 až 2002. Zhodnocovanie koruny.