Rozmach hypermarketov trvá - Lipianska, Ľudmila
Intenzita otvárania veľkoplošných predajní na Slovensku. Porovnanie s Českom a Európskou úniou. TOP 10 slovenského obchodu za rok 2002. Prehľad hypermarketov na Slovensku.