Burzy a vojny proti Iraku - Šalgovič, Ján
Vplyv vojnových konfliktov na burzy. Porovnanie medzinárodnej situácie v roku 1990 (vpád Saddáma Husajna do Kuvajtu) so súčasným konfliktom USA a Irak. Vplyv na cenu ropy a celkový stav svetovej ekonomiky.