Povaha tvorivosti ako predpokladu pre úspešnú kariéru - Choluj, Vladimír
Genéza tvorivosti. Úrovne tvorivosti. Kultivácia a poslanie tvorivosti. Kultivovanie tvorivej spôsobilosti a jej praktické uplatnenie.