Kritická situace soukromých bank v Německu - Jirousek, Adam
Kritická situácia v nemeckom súkromnom bankovníctve. Príčiny súčasného stavu - špecifiká nemeckého bankovníctva. Súčasný stav súkromných bankových domov - zníženie ratingu. Situácia vybraných bánk: Dresdner Bank, Deutsche bank, HypoVereinsbank, Commerzbank.