Tomáš Baťa - odvaha a inovatívnosť vo svete podnikania (manažérsky príbeh) - Nikolová, Edith
Historický vývoj firmy Tomáša Baťu. Tomáš Baťa a jeho začiatky. Baťova sústava riadenia. Zamestnanci a ich účasť na zisku. Samospráva dielní. Obchodná politika.