Úroky z úverov a pôžičiek poskytnutých závislými osobami a ich vplyv na základ dane z príjmov s príkladmi - Luknárová - Kutišová, Dalila
Problematika zahrňovania úrokov z úverov a pôžičiek poskytnutých závislými osobami do daňových výdavkov. Postup pri zahrňovaní úrokov poskytnutých závislými osobami do daňových výdavkov podľa zákona o daniach z príjmov. Vymedzenie závislých osôb.