Znaky a požadavky elektronické logistiky - Kapoun, Josef
S novou ekonomikou prichádza elektronická logistika (e-logistika). Nové modely elektronického obchodu - business-to-business (B2B), business-to-commerce (B2C). E-logistika - podpora tradičnej logistiky. Logistika podporovaná počítačom a softvérom. Riadenie dodávateľského reťazca. Elektronické obstarávanie. Elektronická distribúcia. Znaky konvenčnej a elektronickej logistiky.