Podnikateľská etika - nevyhnutná súčasť budovania prosperujúcej organizácie - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Pojem etické myslenie, etika a morálka. Definícia podnikateľskej etiky. Historické aspekty vývoja podnikateľskej etiky. Morálno-podnikateľské hodnoty. Etická dilema. Etický kódex podniku.