Certifikáty a fondy naviazané na vývoj na kapitálovom trhu - Bačišin, Vladimír
Syntetické finančné nástroje ako alternatíva investovania namiesto priameho investovania do akcií a obligácií. Klasifikácia a štruktúra syntetických nástrojov. Výhody syntetických finančných nástrojov.