Fúzia spoločností - finančné, právne, daňové a účtovné aspekty - Harumová, Anna, 1955-
Vyjadrenie ekonomického prínosu získaného fúziou. Právne aspekty fúzie spoločnosti. Daňové aspekty fúzie spoločnosti. Účtovné aspekty fúzie spoločnosti.