Obmedzenie jednoduchého účtovníctva v návrhu daňovej reformy problém nerieši - Burák, Emil
Obmedzenie používania jednoduchého účtovníctva v návrhu nového zákona o daniach zo zisku. Nevyhnutnosť umožnenia kontroly účtovníctva v priebehu roka.