Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa Zákon Č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce ...
Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa Zákon Č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov + Dôvodová správa k návrhu novelizácie Zákonníka práce. Návrh bol schválený vládou SR.