Sebestačnosť v produkcii hrozna je preč - Buzinkay, Alexander
Najväčšie problémy, ktorým čelí slovenské vinohradníctvo pred vstupom do EÚ a zavedením spotrebnej dane z tichých vín. Štruktúra spotreby vína na Slovensku. Vývoz vína a hroznového muštu zo SR do ČR (1997-2001).