Návrh stratégie podpory rastu zamestnanosti ...
Návrh stratégie podpory rastu zamestnanosti na základe reformy sociálneho systému a trhu práce. Analýza súčasnej situácie. Vývoj v oblasti sociálnej pomoci a štátnej sociálnej podpory. Podpora zamestnanosti. Nástroje realizácie stratégie.