Účtovanie rozdelenia a zdanenie zisku v akciovej spoločnosti - Kollár, Ján
Rozdelenie zisku v akciovej spoločnosti. Tvorba a použitie rezervného fondu. Štatutárne a ostatné fondy zo zisku. Prídel do sociálneho fondu. Podiel zamestnancov na zisku. Zvýšenie základného imania. Podiel na zisku akcionárov. Príklady účtovania jednotlivých operácií.