Bez strategie to nejde - Záthurecký, Viliam
Aj malý podnik si musí vypracovať analýzu trhu, ak sa chce dlhodobo úspešne rozvíjať. Marketingový výskum a jeho výsledky. Swot analýza - silné a slabé stránky podniku, príležitosti a hrozby. Strategické riadenie. Skúsenosti z Česka.