Jde se do finále
Česká republika získala z Bruselu už viac ako 44 miliárd korún. Program Phare, ISPA a Sapard, granty na študentské a vzdelávacie projekty, programy výskumu a vývoja, pre malé a stredné podniky, program úspory energií, Fond solidarity.