Hystereze na trhu práce - Brožová, Dagmar
Veľká neistota a veľké príležitosti - to sú nové znaky konkurenčného prostredia na trhu práce. Situácia na dnešných trhoch práce. Koncept flexibility pracovníkov. Prejav hysterézie (oneskorovania) na trhu práce. Objasnenie pojmu a dôsledky hysterézie na trhu práce. Návrhy opatrení na spružnenie trhu práce.