Strategické řízení značky - Witassek, Libor
Najdôležitejšie vlastnosti značky. Silné stránky značky. Loajalita zákazníka. Kvalita. Asociacia ku značke. Rozširovanie značky. Ťažkosti pri budovaní značky v Českej republike.