Ne každá změna v podniku je reinženýring - Ivanov, Alexander
Klasifikácia základných reinžinieringových prístupov. Filozofia reinžinieringu. Základné úrovne reinžinieringu. Aplikačné zvládnutie reinžinieringových projektov.