Nové daňové sadzby určila opatrnosť - Baťo, Rado
Problém rovnej dane. Rovná daň môže byť zavedená za cenu vyšších spotrebných daní a 20-perc. DPH. Motto pri presadzovaní rovnej dane - spravodlivosť, neutrálnosť, jednoduchosť a účinnosť zdaňovania. Paušálna daň. Možné problémy. Daňové odpisy. Sociálna alebo asociálna DPH.