Verejné zdravotné poistenie mieri na účty súkromných akcioviek - Velecký, Milan
Verejné zdravotné poisťovne by sa mali transformovať na akciové spoločnosti snažiace sa vytvárať zisk. Projekt oddlženia zdravotných poisťovní. Nejasný osud niektorých poisťovní. Súkromné poisťovne. Povinnosť vedenia účtu pre každého poistenca. Vytvorenie nového Úradu pre dohľad nad poskytovaním zdravotnej starostlivosti (ÚDPZS).