Viete komunikovať so zákazníkom? - Bokorová, Jana
In-store - aktívny nástroj na podporu predaja. Úloha marketingovej komunikácie v maloobchode. Investície do reklamy. Objem finančných prostriedkov vynaložený na reklamu za rok 2002 v jednotlivých obchodných reťazcoch na Slovensku.