Hľadanie dokonalosti personalistiky - Tuma, Miroslav
Problematika tvorby riadiacich štruktúr firmy s cieľom dosiahnúť stanovené ciele čo najefektívnejšie. Cutback management (tzv. odrezávacie riadenie). Sociálna parametrizácia prostredia. Manažérske ambície a ich uspokojovanie. Dovzdelávacie aktivity a povinnosti podnikov. Motivácia vzdelávania zamestnancov a ich kaučovanie. Kariéra verzus záujmy manažérov.