Personálny controlling a úskalia jeho uplatnenia v podnikoch na Slovensku - Mulíková, Marieta
Charakteristika personálneho controllingu a jeho uplatňovanie v konkrétnych podmienkach firiem. Vývoj personálneho controllingu.