Ciele a metódy komunikačného auditu - Marhefková, Martina
Obsahové vymedzenie komunikačného auditu. Ciele komunikačného auditu. Metódy komunikačného auditu. Vnútropodniková komunikácia. Komunikačné väzby na okolie a identifikácia faktorov, ktoré ich ovplyvňujú.