Obsadzovanie a využívanie pracovných miest - Vetráková, Milota
Politika obsadzovania pracovných miest. Kritériá obsadzovania pracovných miest. Audit ľudských zdrojov. Metódy auditu. Výhody a nevýhody auditu.