Priebežný systém nezanikne ani po dôchodkovej reforme - Záborský, Ján
Koncepcia reformy dôchodkového zabezpečenia. Odvody klientov do kapitalizačného piliera priamo ovplyvní deficit prostriedkov v Sociálnej poisťovni (SP). Do kapitalizačného piliera bude občan odvádzať desať perc. hrubej mzdy. Spravodlivejšie dôchodky. Poistenie dôchodkov. Vek odchodu do dôchodku. Dohľad nad dôchodkovým poistením.