Európa sleduje bezpečnosť potravín - Hinková-Dibarborová, Andrea
Legislatívne podmienky pre implementáciu všeobecných princípov a požiadaviek potravinového práva na Slovensku pred a po vstupe do EÚ. Zabezpečenie kontroly celého potravinového reťazca.