Postoje k reklamě ve střední Evropě - Vysekalová, Jitka
Porovnanie postojov verejnosti k reklame v Česku, Maďarsku, Poľsku a na Slovensku. Požiadavky na reklamu v jednotlivých krajinách. Názory na intenzitu reklamy v rôznych médiách. Vlastnosti dobrej reklamy.