Transformácia nemocníc - Velecký, Milan
Z obsahu: Malé a stredné nemocnice čaká výpredaj majetku. Aj transformované nemocnice ostali v ochranom zovretí štátu. Riaditelia bojujú s dlhmi prepúšťaním a nižšími platmi. Obchodný zákonník nemocnice zatiaľ ignorujú. Samospráva požaduje garanciu štátu aj v prípade nových dlhov. Peter Pažitný: Mzdy zdravotníkov chceme úplne uvoľniť.