Nová role informačních manažerů
Zvýšené riziká strategického rozhodovania v oblasti informačných technológií (IT) vyžadujú nové funkcie informačných manažérov (CIO). Najčastejšie komunikačné problémy medzi IT a podnikovým manažmentom. IT tím ako sprostredkovateľ zmeny. Nový popis práce CIO. Nové úlohy CIO.