Řízení rizik a kapitálové požadavky ve finančních sektorech - Litošová, Radka
Porovnanie činností niektorých sektorov (bankovníctvo, poisťovníctvo, obchodovanie s finančnými nástrojmi) a rizík s nimi spojených. Prístupy k riadeniu rizík. Formy obmedzovania rizík (riziko úverové, trhové, likvidity, úrokové, technické, operačné). Konsolidácia rizík.